E toamnă, iar!

Sunt născută la sfârșitul verii. Încă din copilărie, apropierea zilei de naștere îmi dădea un gust dulce-amărui. Gândul că urma să plece vara, cu soarele arzător și zilele lungi devenea și mai apăsător odată cu imaginile zilelor ploioase și mohorâte.
Ca adult și mai ales ca mamă, toamna îmi displace mai mult: acum vin și virozele/răcelile, colecția de toamnă!
Nu sunt mare fan al medicamentelor, așa că mă “înarmez” pentru fiecare toamnă-iarnă cu sirop din muguri de brad, cătină cu miere, flori de soc și cimbrișor.
Ah, da! Să nu uit de investițiile de durată: săculețul cu sare, de pus pe piept în cazul tusei și nebulizatorul, minunația aia ce luptă alături de tine pentru combaterea afecțiunilor respiratorii.
Acum vreo 6 ani am achiziționat unul. Ne-a fost extrem de util în special după ce începea grădinița, iar polipii Ioanei se inflamau și se formau secrețiile ce uneori nu o lăsau nici să doarmă.
Pe când a venit și Alexa în familie, suntem pregătiți și avem și oarece experiență 😉
Când BUZZStore Romania a demarat Campania Trussa, știam că trebuie să mă înscriu, pentru a putea testa nebulizatorul. Întrucât folosisem deja unul, puteam avea ocazia de a face chiar și o comparație.
M-am bucurat sincer când am primit mailul prin care eram informată că am fost selectată să particip la campania #buzztrussa!
Kitul a ajuns la mine a doua zi după o vizită la medicul pediatru, care ne-a recomandat utilizarea unui nebulizator pentru fluidizarea secrețiilor ce-o supărau pe Alexa. Un tratament simplu, pentru care este de ajuns  să folosesc doar ser fiziologic (kitul conține și o cutie cu fiole de 5ml). După utilizarea aparatului, secrețiile pot fi cu ușurință îndepărtate folosind o pompă electrică.
             
Câteva utilizări și respirația Alexei a revenit la normal!

One thought on “E toamnă, iar!

  1. Ma bucur ca ati avut o experienta pozitiva si ca aparatul s-a dovedit a fi eficient! Cat de mult conteaza asta, in special pentru o mama!

Leave your comment