Balerina și Spărgătorul de nuci

Una dintre poveștile preferate ale Ioanei este “Spărgătorul de nuci”. Spre deosebire de perioada când eram copil, există acum și desene realizate după această poveste, și cred că nu greșesc dacă spun că fiică-mea cea mare a văzut toate variantele.
În timp ce mă învârteam printre cărțile de copii, la Bookfest, am văzut câteva titluri care mi-au atras atenția. Era și “Spărgătorul de nuci” printre ele. Știam că Ioana urma să primească invitații la câteva zile de naștere și mi-am spus că, dacă ei îi place atât de mult, e foarte probabil să le placă și altor copii.  Dar ediția din mâna mea nu avea ilustrații colorate, care să atragă atenția, iar la 7 ani nu sunt toți atrași de povestea în sine, au nevoie de imagini pe care să le vadă, să le comenteze… Atunci mi-a încolțit în minte ideea: ce ar fi dacă aș realiza unul dintre personaje? Oare ar reuși să aducă un plus de magie cărții?
Știind că sărbătorita a urmat cursuri de balet, am ales ca personajul care urma să prindă viață să fie balerina.
Am lucrat cu mult drag la ea și am speranța că este îndrăgită măcar pe jumătate cât am îndrăgit-o eu, când am văzut-o, la final!

– Este realizată din fir acrilic 100%.
– Are aproximativ 20 cm.
– Îmbrăcămintea este detașabilă, putând fi înlocuită cu alte obiecte vestimentare marca Laura Tegg.
– Vine ambalată în cutie din carton.

Leave your comment