Ața și croșeta, o nouă etapă

Mi-a plăcut să lucrez cu mâinile încă din copilărie. Îmi vin în minte imagini cu hainele pe care le-am tricotat păpușilor de tip Barbie. Sigur, nu aveam pe vremea aceea modele sau scheme după care să lucrez, toate erau „free hand”, cum se spune în domeniu.
Ani mai târziu, am descoperit jucăriile croșetate sau Amigurumi, și m-am îndrăgostit pe loc de ele. E o lume minunată, cu infinite posibilități. Am avut norocul de a cunoaște persoane extrem de talentate, dornice de a-și împărtăși cunoștințele.
Există grupuri pentru Amigurumi, în cadrul cărora se organizează ceea ce se numește Crochet Along (CAL). Cum funcționează? Se alege un model și toată lumea îl realizează în același timp, după un program dinainte stabilit.
E o idee grozavă, deoarece se discută exclusiv despre acel model, iar cei care întâmpină greutăți în realizare primesc mai ușor un răspuns. Totodată, vezi multe variante ale aceluiași model, și te poți bucura de imaginația celorlalți participanți.
Săptămâna aceasta am avut plăcerea de a fi organizatoarea unui CAL, la solicitarea unui designer pe care îl admir din tot sufletul, Carrie Andersen.

Pentru mine a fost un pas mare înainte, deoarece a fost pentru prima dată când am organizat un astfel de eveniment.
Nu mi-am imaginat că este atâta muncă în spatele organizării unul CAL, dar aprecierile participanților, de la finalul evenimentului, mi-au arătat că a meritat efortul!
Vedeta a fost charm-ul Polar Bear (urs polar), creație originală Carrie Andersen, despre care voi oferi mai multe detalii într-o altă postare 🙂
Iată câteva imagini „making of”. Enjoy!


One thought on “Ața și croșeta, o nouă etapă

  1. Pingback:Ursuleții Polari – Gucci-boo

Leave your comment