Provocările lui 2021 (II)

Sunt fan Tim Burton de când mă știu. Sigur, am realizat asta mai degrabă datorită lui Johnny Depp, pe care îl ador din copilărie. Treptat, cu trecerea anilor, mi-am dat seama că erau unele filme care îmi plăceau mai mult decât celelalte și într-o bună zi mi-am dat seama și despre motiv: erau atinse de talentul lui Burton!
Așa am început să urmăresc animațiile și filmele ce aveau amprenta lui… Le aștept mereu cu sufletul la gură și nu am fost dezamăgită niciodată.

Bonus este faptul că întreaga familie îl apreciază, așa că avem încă un motiv de a petrece timp de calitate împreună!
Vara trecută am simțit un dor profund pentru 9 (Nine), o animație din 2009.
L-am vizionat cu Lexi, care l-a îndrăgit din prima …și l-a revăzut de vreo 10 ori în decurs de câteva zile!

Fiind și unul dintre cei mai mari fani ai mei și având încredere (exagerată) în talentul meu creativ, mi-a cerut să îi croșetez personajul principal al animației, pe 9.
Am făcut câteva căutări pe net și când nu am găsit niciun pattern pentru personaj, am știut că nu îmi rămâne decât să îl creez eu. Grea sarcină mi-a mai pus fiică-mea pe umeri!

După câteva luni în care Alexa nu părea să uite că îmi asumasem să i-l croșetez, m-am înarmat cu croșeta, ața și mulți nervi, și m-am apucat de lucru.
Este prima creație făcută integral de mine și mă declar deplin mulțumită de rezultat! Îi lipsește un accesoriu – un fermoar pe care, după ce îl voi găsi (doar să ajung la o mercerie), va fi aplicat pe partea din față a corpului.

9 este pentru uz personal și nu e destinat comercializării.
Caracteristici:
Fir: acril
Umplutură: hipoalergenică
Dimensiune: 21 cm

Leave your comment