Produsele alimentare donate de oameni inimoși din Mureș și București au ajuns în cămara celor de la Mia’s Children înainte de 1 mai.
Deși lista cu necesarul nu a fost în totalitate bifată – poate ținta noastră a fost prea înaltă – cred că rezultatul a fost unul bun. Când ai de hrănit 40 de copilași activi, energici, rafturile din spațiul de depozitare tind să se golească repede, așa că fiecare ajutor e bine-venit.
Cel mai plăcut surprinsă am fost, de această dată, de gestul unei minunate fetițe – Iulia, pe numele ei – care și-a donat alocația pentru achiziționarea de produse. Acesta este rezultatul educației primite; sunt convinsă că asemenea exemple au loc mereu în familia ei. Pentru un copil, astfel de gesturi vin în mod natural, și sunt alimentate de ceea ce vede în jurul său. Fapta prințesei Iulia mi-a umplut inima de bucurie și admirație față de ea și de mama ei.
Trebuie să menționez că o parte din alimente au fost achiziționate de Grig și Horea (căruia îi mulțumim că ne-a ajutat cu transportul) direct din București, din fondurile strânse în luna martie, în urma campaniei de vânzare a mărțișoarelor confecționate de mine și de Grig, și tot din această sumă a fost acoperit parțial costul transportului alimentelor. Așa cum menționa Grig în martie, acesta a fost scopul mărțișoritului: strângerea unor fonduri necesare realizării mai multor campanii umanitare desfășurate pe parcursul acestui an.
Mai multe imagini și informații legate de această primă campanie puteți găsi urmărind linkul:
https://www.facebook.com/iliescu.grig/media_set?set=a.1278014732247320.100001164150103&type=3
Mulțumim din suflet fiecărei persoane implicate în această acțiune. Așa cum îi spuneam Tamarei Dubb, orice gest contează; niciodată nu e prea puțin, decât atunci când alegi să nu faci nimic.
Împreună, mereu reușim!
PS: Asociația Mia’s Children din județul Ilfov operează ca Centru Social. Aici se derulează, în prezent, următoarele programe: Programul hrană, Programul haine şi încălţăminte, Programul sănătate şi igienă, Programul Educaţie, Programul de consiliere familială, Programul asistenţei psihologice, Programul de activităţi recreative.
Scopul centrului este de prevenire a abandonului copiilor, indiferent de religie, naționalitate sau etnie.
Reprezentanții asociației ajută copiii ai căror părinți se confruntă cu diferite probleme, fie ele de natură financiară, socială și/sau psihologică, din dorința de a le oferi acestora posibilitatea făuririi unui viitor mai bun. Aici, copiii sunt ajutați să își descopere și să își dezvolte pasiunile, talentul, fiind în permanență ajutați și sprijiniți să își scrie propria Poveste.
Pingback:Donează alimente #1/2017 – misiune îndeplinită