O seară de jazz cu vin și trandafiri

Simt încă magia care m-a învăluit aseară… Days of wine and roses, un concert de jazz a cărui protagoniști au fost Ana Maria Galea (voce), Daniel Csikos (pian) și Ciprian Parghel (contrabas) nu putea fi decât o reușită, din punctul nostru de vedere. 
Pe Ana Maria Galea și Daniel Csikos i-am văzut și ascultat de mai multe ori până acum, deci mergeam oarecum „la sigur”, iar atmosfera caldă și prietenoasă pe care o are Teatru 74 a dat un plus de valoare serii.

Am savurat fiecare clipă, și suntem recunoscători că Alexa, la cele 7 luni ale ei, a avut răbdare cale de câteva zeci de minute din timpul concertului. Nici nu ne așteptam să reziste până la final, dar ne doream nespus să ajungem.
Suntem printre cei care regretă conceretele ce aveau loc la Amfiteatrul din Piața Teatrului și sperăm să mai avem parte de asemenea evenimente în viitorul apropiat.
Până atunci, însă… recomand cu cea mai mare căldură concertele susținute de Ana Maria Galea și Daniel Csikos, alături de diverși artiști care îi acompaniază. Dacă îți place acest gen muzical sau dacă ești măcar curios cum arată niște oameni care pun pasiune în ceea ce fac, emanând prin fiecare por iubirea pentru muzică, atunci e musai să fii în sală cu proxima ocazie!
Click pentru imagini

 

Leave your comment