Sunt șervețelele umede utile?

Ei bine, dacă mă întrebi pe mine, răspunsul meu va fi mereu, cu siguranță, DA!
Voi spune, totodată, că apa e sfântă și nu trebuie înlocuită. Însă sunt atâtea situații în care accesul la apă e limitat sau inexistent, și atunci e bine să ai un pachet de șervețele umede cu tine.
Noi avem tot timpul la îndemână șervețelele de la LidlRomania BuzzStoreRomania fie că suntem la plimbare, în excursii sau avem activități precum pictura cu degetele. Chiar și înainte de a rămâne însărcinată, după ce mergeam la sală, mă împrospătam până să ajung acasă, la duș.
După ce am născut-o pe Ioana (acum imediat 8 ani), o asistentă mi-a sugerat să folosesc un șervețel atunci când îi făceam igiena. Pentru că aveam apă în salon, la indicațiile acesteia, clăteam în prealabil soluția în care sunt îmbibate și profitam de moliciunea materialului din care sunt fabricate, de fiecare dată când era nevoie. Procedez așa și acum, cu cea de-a doua prințesă 🙂
Când suntem afară, sunt utilizate de întreaga familie. #familiasuntemnoi #buzzlupilu
Le folosim când facem plimbări, în parc și chiar și la Zoo.



La ce le mai folosim? Ei bine, le folosim atunci când suntem creativi!
Spre exemplu, înainte de Paști ne-am gândit să facem celor două bunici câte un tablou, folosind forma mâinilor și ale piciorușelor fetelor. Astfel, cu piciorușele Alexei am format fluturași, iar cu mâinile Ioanei, flori.  Au ieșit grozav!

 

Leave your comment