Alimente pentru Mia’s Children 1/2017

Grig:
Primul proiect, din seria celor 4 pe care ni le propunem să le desfășurăm anul acesta are ca scop STRÂNGEREA DE ALIMENTE destinate Centrului Mia’s Children, un loc unde sunt crescuți, îngrijiți, educați și mai ales iubiți 40 de copii minunați, fiecare cu povestea lui tristă, dar cu final fericit. Centrul Mia’s Children este mai mult decât un Centru de copii, este un cămin cu căldură, suflete, dragoste și atenție, unde trăiesc copii abandonați, găsiți pe străzi, în canale, sub poduri sau în alte zone, copii care nu concepeau ce înseamnă “să-ți vină apa din perete” (să facă duș sau baie), care au simțit ce înseamnă gerul și mai ales foamea, abuzați sau bătuți, care nu aveau nici identitate inițial, copii cu povești cumplite, proveniți din familii destrămate sau sărace, dar care au găsit aici O CASĂ și foarte multă dragoste.
Proiectul “Donează alimente” își propune să colecteze alimente pentru Centrul Mia’s Children, produse de care copiii au mare nevoie și care îi ajută să crească și să fie sănătoși. La fel ca anul trecut, adunăm alimente neperisabile, de la făină, mălai, ulei, orez, zahăr, griș, pesmet, condimente, paste, sosuri, conserve, până la legume, de asemenea neperisabile: cartofi, fasole, morcovi, sau altele, în două centre de colectare din țară, Tîrgu Mureș și București. Durata Proiectului este de 14 de zile, data limită fiind 21 Aprilie, timp suficient să facem cumpărături pentru casă, poate chiar de Paște, însă suficient timp să ne gândim și la alții care au mare nevoie de hrană. Cu această ocazie facem un apel și îndemnăm toată lumea la cumpătare și spunem STOP RISIPEI ALIMENTARE. Orice poți dărui, din suflet, așteaptă să ajungă în cămara copiilor.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1273864132662380&set=a.1273864065995720.1073741838.100001164150103&type=3&theater

 

One thought on “Alimente pentru Mia’s Children 1/2017

Leave your comment