Graviduța și gama Nature Moments de la Schauma – A happy ending story

Când împarți corpul cu un puiuț ce se dezvoltă de la o zi la alta, depui un efort mai mare să ai stil de viață cât mai sănătos: fructele și legumele, precum și carnea slabă ori cerealele își fac loc mai des în alimentație, odihna ajunge pe un loc mai înalt pe lista priorităților etc.
Totodată, devii mai atent la produsele de igienă personală: deodorante, gel de duș, șampon, produse de îngrijirea tenului – toate să fie pe bază de plante, cu pH neutru, cu un parfum discret… știți voi, cele care ați trecut prin cel puțin o sarcină.
Cine mă cunoaște, știe că mereu am preferat o alimentație cât mai echilibrată (o listă lungă de probleme cu sistemul digestiv) iar în ce privește produsele cosmetice… natura să vină la mine!
Când am auzit prima dată de noua gamă Schauma  – Nature Moments de la Schwarzkopf , tocmai faptul că formulele utilizează doar esențe de origine 100% naturală m-a convins să le testez.
Dacă mai pui și că produsele sunt testate dermatologic, și nu conțin niciun fel de siliconi sau coloranți artificiali ori că șampoanele au un pH neutru, nu se poate decât să te atragă mai tare.
Odată cu intrarea în comunitatea 
BUZZStore , am avut posibilitatea de a testa noile produse în mod gratuit – #buzzschauma.

Și acum… experiența!
Nu vă mint, foloseam deja un șampon din ingrediente naturale, fără siliconi, testat dermatologic, de care sunt și în prezent mulțumită. Produsul este achiziționat de fiecare dată din plafar, și îl folosesc de mai bine de 2 ani.
Diferența între acesta și produsele #naturemoments este că părul meu nu necesită o nouă spălare după două, ci abia după 4 zile! Credeți-mă, ăsta este un aspect foarte important!
În timpul sarcinii, hormonii produc o serie de efecte asupra pielii – tenul devine “mai luminos”, iar părul… se “uleiază” mai des etc. Unde mai pui că am o sarcină cu “probleme”, ceea ce presupune repaos total la pat. Pe lângă asta, mai am și probleme cu aburii formați în baie, ceea ce mă împiedică să mă relaxez în cadă. Soluția? Părul trebuie spălat în timpul dușului. Așa că… am avut dreptate? Să fiu nevoită să îmi împrospătez părul la 4 zile e un aspect important!
Despre podusele Nature Moments ar mai fi câteva vorbe de spus… Atât șamponul, cât și balsamul au un miros discret de miere. Șamponul își face treaba printr-o singură șamponare, iar balsamul… ei bine, balsamul are o textură cremoasă, și efectul este exact cel dorit: părul nu mai are aspect rebel, se periază mult mai ușor și nu se îmbâcsește. Încă un aspect notabil după câteva utilizări ar fi faptul că nu îmi mai cade atât de mult părul. Aș minți să spun că nu îmi mai cade deloc, e normal să cadă câteva fire, doar părul se regenerează în permanență. Însă comparativ, cantitatea de care “mă despart” s-a redus undeva la un sfert, poate chiar mai mult.
Acum… nu vă voi spune să dați fuguța la magazin ori să intrați pe site-uri care comercializează produse de îngrijirea părului și să achiziționați aceste produse, însă trebuie să vă spun că vi le recomand cu căldură. Din punctul meu de vedere, cred că merită să le acordați o șansă.

PS: vouă ce produse v-au devenit “prietene” în timpul sarcinii?

Leave your comment