Adi și pietrele…

… din Marea Irlandei
Cufărul cu inspirație a rămas deschis după lansarea, în 2015, a primului său volum de poezii, intitulat „Inchizitoriul unui profan”.
Zi după zi, noi versuri și-au făcut loc pe paginile lui Adi, iar acum a venit vremea pentru o nouă zi de glorie: lansarea celui de-al doilea volum.
Când a anunțat oficial titlul ales pentru volum, am realizat că ziua asta chiar vine și m-am gândit să îi arăt că talentul îi este apreciat.
Nu mă pricep la prea multe, însă îmi face o deosebită plăcere să croșetez. Imaginea unei păpuși care să îl înfățișeze și-a găsit instant un loc în creierul meu și așa am început să „sap” printre pozele postate de el. Mi s-a părut că cel mai potrivit ar fi să folosesc una care să îi amintească de experiența trăită în Irlanda, și așa am decis ca mini-Adi să poarte  o ținută asemănătoare celei pe care o avea când a fost la Cliffs of Moher.
Eu cred că mi-a ieșit chiar bine și sper să îi placă și lui. Acum, trebuie doar să așteptăm să trimită Raluca niște pietre, și imaginea va fi completă.

Adi, țin să te felicit și să îți urez din toată inima să ai și de-acum încolo multă inspirație. Să ne vedem sănătoși la lansarea încă unui volum. …al câtelea?

Leave your comment