Răsfăț de vară

De mai bine de 10 zile, ziua îmi începe și se încheie cu AVON.
Ca tester a unei noi campanii marca BuzzStoreRomania, de data aceasta în colaborare cu Avon, tenul meu se bucură de efectele AVON TRUE Nutra Effects, o gamă completă de îngrijire a tenului pe bază de uleiuri prețioase.
Seara folosesc Uleiul de curățare AVON TRUE Nutra Effects, care înlătură machiajul și curăță pielea. Acesta nu conține săpun, este potrivit chiar și pentru tenul sensibil, nu conține parabeni sau coloranți și este testat dermatologic. Am aplicat Uleiul atât folosind un disc demachiant, cât și fără, punând doar câteva picături pe degete. Prefer varianta fără disc demachiant nu doar pentru că nu se irosește inutil produsul, ci și pentru că am posibilitatea de a masa ușor pielea. Tenul rămâne curat, strălucitor, însă fără senzație de piele grasă, ceea ce îl face să urce în topul preferinelor mele în materie de cosmetice.
Pasul următor: Elixirul pentru ten AVON TRUE Nutra Effects Active Moisture, cu rol de regenerare în profunzime a tenului și a decolteului. Primul lucru pe care l-am apreciat la acest produs a fost ambalajul, realizat astfel încât să fie ușor de utilizat. Uleiul este potrivit tuturor tipurilor de ten, se absoare bine în piele și este o sursă bogată în nutrienți.

Dimineața folosesc Crema hrănitoare AVON TRUE Nutra Effects Miracle Glow, o cremă ce hrănește intensiv și este perfectă ca bază pentru aplicarea machiajului. Crema cu microcapsule cu 5 uleiuri prețioase nu lasă pielea grasă sau lipicioasă și se absoarbe foarte bine.

Uleiurile care stau la baza produselor au fost extrase din natură. Am să vă spun care sunt acestea și ce rol au:
1. Ulei Babassu – stimulează producția de colagen.
Babassu este o specie de palmier nativ din partea de nord-est a Braziliei și are numeroase întrebuințări. Echilibrează uleiurile naturale ale pielii, făcându-l potrivit tuturor tipurilor de ten. Are proprietăți asemănătoare cocosului.
2. Ulei fructul pasiunii – stimulează producția de elastină
3. Ulei marula – oferă netezire.
Copacul crește în zona Africii de Sud, a Africii de Vest și în Madagascar. Este utilizat în industria cosmetică datorită proprietăților sale anti-aging.
4. Ulei din cafea verde – oferă nivelul necesar de hidratare.
5. Ulei din semințe de in – întărește bariera de protecție a tenului.
Ce efect au avut produsele AVON TRUE Nutra Effects asupra tenului meu?
Ei bine, am pornit în această aventură cu tenul deshidratat (am tenul mixt). Trebuie să specific faptul că deshidratarea nu înseamnă lipsa sebumului, ci a apei. Astfel, glandele sebacee își făceau în continuare treaba, însă eu aveam o senzație de durere exact în cunoscuta zonă T.
Întrucât alăptez, fac tot posibilul să beau multe lichide peste zi, însă pentru ten nu ajunge doar asta. E nevoie să fie îngrijit în mod corespunzător.
Rezultatele ritualului zilnic de frumusețe propus de Avon nu au întârziat să apară: tenul meu este mult mai neted, și-a recăpătat culoarea, luminozitatea și elasticitatea.
Vă recomand cu cea mai mare căldură să încercați și voi AVON TRUE Nutra Effects dacă sunteți în căutarea unor produse care să vă hrănească pielea, să vă asigure nivelul necesar de hidratare și care să aibă o formulă ce se absoarbe cu ușurință.

Leave your comment