Voluntariat cu inima curată

-Mama, copiii aceia sunt ca și cei din „Veronica”?
-Da, mama.
-Atunci, vreau să donăm! Să aibă și ei un Crăciun fericit.
Cine a cunoscut-o pe Ioana știe că e un copil extraordinar, sensibil și mereu atent cu toate ființele din jurul său. Are extrem de multă dragoste de oferit, pe care o dăruiește necondiționat. De aceea este ea atât de specială!

Ioana știe că lumea în care trăim nu este cu prinți, prințese, curcubee și unicorni. …deși a avut de mică o atracție pentru cei din urmă. Am făcut tot posibilul să îi răspundem mereu la întrebări, astfel încât să înțeleagă, atât cât poate înțelege un copil, actualmente de 8 ani.
I-am explicat ce înseamnă un copil abandonat, cu toate că nu am putut răspunde la întrebări precum: „De ce l-a lăsat mama lui singur?”, „Nu l-a iubit?”, „De ce nu l-a iubit?”.
Pentru a o ajuta să înțeleagă mai bine că acești copii au nevoi, am implicat-o în diverse campanii umanitare. Spre exemplu acum, în luna decembrie, am decis să ne alăturăm campaniilor organizate de Alina


 Am confecționat împreună felicitări de Crăciun, pe care le veți putea admira și, eventual, cumpăra de la Târgul caritabil de Crăciun – Dăruim şi Ajungem MARI, iar bănuții vor fi folosiți de voluntarii Ajungem MARI pentru activitățile pe care le desfășoară cu copiii din centrele de plasament din județul Mureș.




La Copacul cu fapte bune am decis să contribuim cu două pachete (pe lângă lucrurile donate cu Împreună reușim! Mureș ).
Pachetele conțin doar lucruri noi: jucării, obiecte de vestimentație, rechizite – cam ce am considerat că au nevoie copilașii. Și pentru a contribui și la aceste pachete cu ceva personal, am adăugat câte un brad confecționat împreună cu Ioana și inspectați cu mare atenție de Alexa.
Alexa verifică dacă e totul în regulă 🙂
Ni s-a alăturat și Grig cu câteva produse
Sărbători fericite!

Leave your comment